Jobbade några timmar på morgonen men vid 11.30 åkte jag in till fotomässan en riktig höjdpunkt tycker jag den var, med trevliga seminarium och utställare.
Favoriten bland föreläsarna är Mattias från www.moderskeppet.se, snacka om att vara kunnig, trevlig och rolig, tack för alla inspiration och kunskap du delar med dig av.

Tog en fika på mässan och framför mig i kön står det en äldre dam som tittar lite under lugg på mig och börjar prata med mig, vi tar en fika ihop och hon presenterar sig som Eva Klasson – och berättar att hon ställt ut bilder på 70-talet i Frankrike och har även utställning på mässan samt en uppe i Borås. Tog mig en titt på hennes utställning, tyvärr stod hon inte i montern när jag kom dit, för det skulle varit kul och pratat mer med henne.
Lite artiklar om Eva Klasson, Fotopionjär i nytt fokus, Det mest privata i foto

En liten bild från fotomässan 2009, tog inte med mig min stora kamera, utan det blev min lilla pocket kamera. En av utställarna körde lite modell fotografering jag passade på och sköt en bild också.
dscn2750

Senare på kvällen hemma fastnade jag för en artikel om HDR teknik, ibland känner jag mig som en nörd när man blir så försjunken i en artikel, men den var intressant.
Kolla in mitt lilla konstverk, kommentera gärna, bra eller anus?

Klicka på bilden för en större storlek.

Träffar: 14