Härligt att besöka Göteborg med goda vänner, lite shopping först och sen blev det vätskekontroll på El Corazone, vårt gamla favorithak, men det har börjat tappa sin charm. I går slarvade dom bort kompisen kontokort, det kom dock tillbaka efter 15 minuters letande. El Corazone känns inte prisvärt längre, speciellt när man jämför med restaurangen vi provade på kvällen.

Vidare till Röhsska museet  för att titta på Carl Bengtsson – MODEFOTOGRAFIER
Många fina och vackra bilder på utställningen man kan beskriva hans bilder som måleriska, själfulla och finstämda med dragning åt det melankoliska.

Efter att vi har varit kulturella så styrde vi mot Haga och möte upp Agnetha på vägen för att ta en kanelbulle fika och sitta utomhus i goda vädret.

Har man fikat så måste man också äta, så vi styrde mot Mañana en restaurang som vi hade hört talas om som skulle vara så bra. Vi ringde på vägen dit för att kolla om det finns någon plats, ja ett bord fans kvar så vi tog det. Utanför Mañana ringlar sig kön då är är klockan 16.45, dom öppnar 17.00.

Maten var väldigt bra, härliga smaker, trevlig personal och så prisvärd, en restaurang väl värd att besöka. Min nya favorit bland Göteborgs restauranger är Mañana  

Träffar: 15