Jag och min dotter var lediga idag så bestämde att vi skulle ut och övningsköra och fotografera lite. Vi styrde bilen till Anten Gräfsnäs och bilkörningen gick riktigt bra.
Slottsparken gnistrade i sin vinterskrud och Lindelöv Cafe var öppet  så vi käkade varsin Räkmacka och Matilda tog äppelpaj och vaniljsås till efterätt . Kan klart rekommendera att stanna där och ta en fika eller käka middag, trevlig personal och en underbar utsikt över Anten.

Gott om olika isformationer i parken.


Min underbara dotter.

Efter allt ätande och fotografering  styrde vi styrde bilen mot Alingsås och Floda, men vid Floda motet blev vi påkörda.
Vi hade väjningsplikt men jag bedömde att vi skulle hunnit över men icke, som väl klarade sig alla utan några större skador Matilda har ont i nacken nu på kvällen och fortfarande smått skärrad men sånt går över.
Som jag ser det så hade vi tur det kunde gått hur illa som helst.

Vänstra sidan på min bil blev rätt intryckt.

Avslutade kvällen med fylld grillad kyckling och rostade rotfrukter smakade himmelsk.

Fyllningen

Färdiga för att ätas:)

Träffar: 7