Lunchmöte med Ola på Canon, vi pratar igenom olika printer modell som kan passa mitt ordinarie jobb. Ola kör även en demo av deras olika laser och bläckstrålskrivare, så lämplig att jag har med mig en cd med fotografier. Vi printar ut ca 15st A3 bilder.

Åker vidare ut till Skandinavien Photos lokaler ute i Mölndal för en studio utbildning med Fotograf Janne Höglund. En riktig givande utbildning och fotografen Janne kan jag bara säga positiva saker om. Har du chansen att gå utbildningen så ta den.

Kör vidare in mot Göteborg för natt fotografering med Allan, men han fick förhinder. Är sällan i Göteborg så jag bestämde mig för att fota på egen hand, hoppade upp till Heaven 23 och drog ett gäng bilder och en Cola. Slår mig plötsligt att en kompis är på After Work i Göteborg, slår henne signal och hon var mer eller mindre på väg där ifrån. En stund senare har man lite trevligt sällskap, kul. Vi stannar en stund och käkar kör henne hem och hennes gubbe är nöjd han slapp och åka in till Göteborg för att hämta henne stannar där till småtimmarna och dricker lite groggar.

Bilderna nedan är från fotoutbildningen jag var på.

_dsc1928.jpg_dsc1944.jpg_dsc1948.jpg

Bild tagen från Heaven23

_dsc1982.jpg