Tillbaka i Sverige efter en kombinerade jobb-semesterresa.
Skulle igentligen gått på semester i början av augusti, men dom behövde min hjälp på det franska kontoret så jag kortade ner min semester och flög till Paris.

Fick några lediga kvällar och helg med min fru, så vi utforskade Paris till fots och med metro.

Paris är ju en storstad, med sina olika kvarter och lokala pubar för just sitt område. Även om vi har gått runt många mil på Paris gator under denna tid så finns det fortfarande mer kvar att se.
Frugans veckofavorit var en grande latte på Starbucks och på kvällarna en öl… på Lizard Lounge.

Vi bodde centralt, i de latinska kvarteret.

Paris är en levande stad med mycket på gång, arrangerade och spontana. Musik och människor överallt, värmen och solen gjorde inte det hela sämre.

Paris har verkligen sin charm som storstad, fanns även några minus men dom kommer jag inte skriva om här. Helt klart värt att besöka staden, så mycket kultur, mat, shopping, sevärdigheter och mycket mer är svårt att hitta på ett och samma ställe.

Vi flög hem via Amsterdam, så vi tog tåget in till Centrum och promenerade runt där några timmar. Det kändes extra kul att visa frugan lite av Holland, eftersom jag bodde och arbetade där tre månader under våren 2008.

Bilderna är tagna av mig och frugan, varsin pocketkamera kommentera gärna bilderna om du vill.

Bilderna hittar du här.

Träffar: 0