fredagen var åt det italienska hållet, grillad lax , Insalata di finocchio ed arance – fänkåls- och citrussallad och panacotta till efterätt, mumsigt.

Lördagen besökte vi konstmuseumet, intressant och titta på all konst. Vissa konstverk förstår man sig inte på. Jämför lite med min egna fotografier och målningar jag själv gör, vad är egentligen konst?

Vi besökte Café Soup’n Bagel efter vår kulturvandring, riktigt trevlig ställe och väldigt god mat.

Rundade av med lite shopping till frugan innan vi åkte hemåt.
Hemma på kvällen myste vi med en god middag och den senaste Harry Potter filmen.

Söndagen blev det mer kultur åkte på fotoutställning i Lerum, Mikael Madenfalk ställde ut och signerade sin bok. 
Självklart köpte jag en, gillar Säveån som jag besöker med jämna mellanrum framförallt sträckan mellan Floda – Lerum, men har tänkt utforska andra sträckor av den 13mil långa ån, men var ska man börja? Rekommendera att köpa boken som är ren inspiration källa till fotografering.

Boken blev en farsdag present till mig själv:)

På kvällen kommer mina Päron förbi på farsdagmiddag, en trevlig kväll med godmat.
Jag bjöd på färsbiffar fyllda med parmesan, bacon lindade och rullade i persilade, naturligtvis kolgrillade jag dom. Bacon stekta auberginer, ugnstekta rödbetor, fänkål, potatis och ostfyllda paprikor. Till efterätt blev det morotskaka.

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund i min nya bok och drömma mig bort.

Träffar: 10