Önskar alla min läsare en Happy Valentine day.

Haft en skön slapp helg med trevligt umgänge. Fredagen hade vi familjen Hallberg på besök, en himla trevlig och kul kväll. Jag och Ove sjöng karaoke, vi var hur grymma som helst:)
Finns på film, vet inte om alla kommer åt den för den ligger på FB Myran och Ove

Lördagen slappade jag och frugan, ut och körde med min lilla sportbil + en sväng till Allum, senare på kvällen käkade vi en god middag den var grymt smarrig:) Min svärson Anders tyckte det var riktigt gott, en kille som växer mer och mer i mitt tycke, hoppas att få se mer av honom. Så trevligt med Matilda och Anders, dom är så mysiga ihop som pappa blir man glad när ens dotter hittar en bra kille.

Söndagen upp tidigt 7am för att åka ner till Varberg för att kolla på damjuniorerna, matchen var sådär men vilken hall Varberg har. Den heter Sparbankshallen, helt klart den finaste hallen jag har besökt under mina 10år som innebandy förälder.

dsc_6155

Min stabila dotter på bild, stolt pappa så kul att hänga med på matcherna. Vill du se mer bilder från matchen så klicka här.

Träffar: 7