Lycklig,  Tatuering,  Träning,  Yoga

Hello 2019

2019

En väldigt liten sammanfattning av 2018 och tankar om 2019.
Är i stort sett supernöjd med träningsåret 2018. Har hämtat upp del av det som jag tappade hösten/vintern 2017-18 av förklarliga skäl.

Fick planera om min träning och det positiva med det är att man fick in annan träning som förbättrat rörligheten och även styrkan som man tidigare har varit sämre på i övriga delar av kroppen.

2019 hoppas jag på mer tid på Yogamattan + yogateori och även mer tid för trailrunning.

Årets första dag roade jag mig i några timmar med mjuka asans flöde i min yogastudio.
Riktigt skönt att ta sig tid och få jobba igenom kroppen ordentligt.

 

“Yoga is not a religion. It is a science, science of well-being, science of youthfulness, science of integrating body, mind, and soul.” ~ Amit Ray

Gör som jag och yoga online – Yogobe 14 dagar gratis. Klicka på länken —>>> Online Yoga 14 dagar på Yogobe

Namaste

Patrik “Blomman” Blom heter jag som ligger bakom den här sidan. Jobbar som frilansare inom fotografering och som webbmaster. Sållar dock bort väldigt mycket av mina uppdrag, lägger mer värde i att uppdraget ska vara givande och kul. Fotografering är något som ligger mig varmt om hjärtat, jag fastnade för den här hobbyn när jag var runt 10år gammal, det var då jag fick min första Instamatic kamera, fotade högt och lågt. Tog kurser i framkallning jag var fast i den här underbara hobbyn. Drömmen att äga en egen systemkamera och att få jobba som fotograf var född. Några år senare köpte jag min första systemkamera av modellen Chinon CM-4, plus en hel del objektiv. Fotoglädjen och känslan att äga en egen systemkamera kan jag inte beskriva i ord. Gick med i olika fotoklubbar där man blev inspirerade av många duktiga fotografer och besökte även en del olika utställningar och gick på bildvisningar. Men det kom en period i livet då kameran placerades på hyllan i rätt många år, fotografering rann lite ute i sanden, scannade en del bilder och labbade lite Photoshop under den perioden. Men runt millenniumskiftet börja det komma lite digitala kameror och jag fick tag i en Agfa Cl18 och mitt fotointresse vaknade till liv igen. Slet ut några små kompaktkameror under några år innan jag slog till på en Nikon D70 år 2004 och efter det tog fotografering tag på allvar, jag fastnade ordentligt i den här underbara hobbyn and the hobby is still going on:) Naturen ligger mig varmast om hjärtat att avbilda. För mig är det en lyx att få vara ute i skog och mark. Min favorit fotosäsong är under våren, när vinterdvalan släpper sitt grepp och naturen får liv och färg igen.

2 kommentarer