En härlig vinter dag på utsidan när man vaknar, 10 cm snö, blå himmel och solsken.

Dagens höjdpunkt är matchen mellan FBC Lerum Flickor -93/94 Black – Lindås IBK på eftermiddagen.
FBC Lerum hade bara 2 femmor att rulla på, matchen inleds i ett högt tempo och Lerum gör snabbt mål och fortsätter att göra mål.

Tyvärr börjar Lindås IBK att spela ett onödigt fult spel i takt med att dom inte hänger med i spelet som resulterar att en av Lerums spelare får åka till östra för vård och en annan tjej i Lerum blir fälld och skadar foten plus alla efterslängar med klubbor framförallt från spelare nummer 3 i Lindås IBK. (Ledarna borde ha ett snack med henne)

Synd att inte ledarna kan styra upp sina spelare och förklara skillnaden på hårt spel och fult spel, det är en stor skillnad på det och det gäller fler klubbar en Lindås.

Mactchen slutar med 3-1 till Lerum, grattis till segern Lerum.

FBC Lerum Flickor -93/94 ligger etta i serien.

Får precis reda på här nu i skrivande stund att spelaren från Lerum har fått en spricka i båtbenet och blir gipsad, krya på dig.

Klicka på bilden för att se fler bilder från dagens match.

—-
Söndag och då ska man välja veckans bild till mitt årliga bildprojekt, den här veckan blir dock svår att välja. Veckan har bara besått av två fototillfällen och innebandy båda gångerna, så jag väljer en innebandy bild.  Alltid kul med en liten spegling av veckan i bilden så håll till godo.

Klicka på bilden för att få se den större.

Det var allt för den här veckan.

Träffar: 1