1 nov 2011 tog jag tag i min träning på allvar, hade passerat min max vikt som jag tycker är OK.
Vill inte komma upp i vikten jag hade 2006 igen, då stod vågen på 105kg.

Har hållit min vikt väldigt bra under alla år, men i somras och en bit in på hösten så lät jag mig äta godis för ofta, samt all bullfika och slarvade med måltiderna, vips så sticker vågen uppåt… nästan magiskt:)

Fick användning av min kostkunskap jag har byggt under åren, för jag vägrar dieter, snabba fixar och bantningspiller för det finns inga genvägar att gå ner i vikt, för dom som “fuskar” lär sig inget om orsak verkan när det gäller mat. Så fort dieten är över så går dom upp i vikt igen.

Min “fix” har varit motion, dra ner på socker, vetemjöl, pasta, ris och potatis.
Käkat en massa raw food i stället som innehåller långsamma kolhydrater. När det gäller proteiner så har jag ätit fisk, ägg, skaldjur, fågel och kött.

Det har blivit 2-3 lagade måltider/dag och 3 mellanmål som består av frukt och kvällsmaten keso eller kesella med honung hallon och blåbär!

Reslutat blev -13 kg och -15 cm i midjan, känns såååååååå bra med det resultatet!

Har sådan tur att man har Sveriges bästa gym runt hörnet så det har varit lätt att hålla motivering på hög nivå!

Lerums Sportcentrums logo

Får bjuda på en nytagen bild!

Ja vet, fåfäng absolut men så väldig glad över mina resultat!

Träffar: 0