Läser boken Konsten att äta, träna och må bra och den är så inspirerande att jag har bestämt mig för att börja träna efter performance  programmet . Lovar och återkomma med en rapport om hur det går.

Chek menar att olika människor mår bra av olika typ av kost och han delar in människor i kolhydratstyp, proteintyp och mixad typ. Han börjar med en hög med tester där man får testa sin kropp, stressnivå, matsmältning, tarmfunktioner, sömnvanor osv. Därefter får man svara på frågor om sina matvanor, hur lätt man blir hungrig, vad man blir sugen på, hur man sover beroende på hur sent och va dman ätit på kvällen osv. Därefter får man då “svaret” dvs så här bör du äta, träna, stretcha, sova osv för att må som bäst.

Jag tycker den är väldigt intressant och kostbiten stämmer verkligen in på mig klockrent! Paul Chek är ju förövrigt väldigt känd för sitt holistiska tänkande och sin ganska unika filosofi kring både träning, kost och livsstil. Ingenting lämnas åt slumpen när det gäller hälsan, han har en komplett lösning.
Har du läst Cheks bok? Har du varit på någon av hans utbildningar? Vad tyckte du isf?

Träffar: 13