Skönt med långledighet, speciellt när man har fått gjort i ordning en hel del hemma även förberett uterummet och trädgården  för sommaren + att vi ska ha svärmors kalas där idag!

Blivit även lite morgonträning under ledigheten, unnade mig t om två bonus pass på lördagen först gymmet och sedan en PW på 6km med frugan, riktig kul att hon hakar på mer och mer!
Mitt träningssug  har ökat och det är kul men det gäller även att vila. Innan huvudsemestern ska dom sista cm fett vara bortbrända runt höfterna.

Här kommer några bilder på min vikt och hälsoresa. Känslan att lyckas på egen hand med förändringar är stor! Som jag sa i början av året bli snabbare starkare och hårdare.

Som alltid i vårt samhället med framgång så kommer avundsjukan och skitsnacket bakom ryggen, tycker det här citatet säger allt:) The only logical reason why people talk behind our back is because we’re already ahead of them

bild (25) viktresa
Jag kör mitt race för jag vill förändra  för kom ihåg att du bor i din kropp, blir du vräkt eller uppsagd, vart ska du då ta vägen?

Hälsa/viktresa

***

Lite trädgårdsbilder 

DSC_0460_ DSC_0481_ DSC_0486

Mat och jag:) Det går att äta gott och nyttigt!
bild (27) bild (30)-2 

Träffar: 13