dsc_6051

Samanfattar veckan lite, Träningen har funkat klockrent dock inte lika många pass som jag har velat göra men i bland dyker andra saker upp.
Onsdag kväll var riktigt trevlig, hem till Stefan på goda viner och gott käk. Efter middagen blev det jacuzzi utomhus, en härlig känsla med all snö omkring. Inga problem med kylningen av ölen, bara att stoppa ner dom i snödrivorna;)

Torsdag tog jag ledigt skulle fota med en kompis, men han var sjuk. Så jag  jobbade med min egna firma, fick gjort en hel del och även fått in några förfrågningar på en del stora jobb.

Fredag var soft, varmrökte lax och njöt av goda viner, invigde grill-säsongen med en granne som också stod och grillade. 

Lördagen fotade jag Dam-Handboll Div 2, bilderna blev så där tycker jag mycket på grund av det höga iso-talet, var tvungen att fota i 3200. Belysningen i hallen var rent ut sagt skit, utöver det är jag nöjd eftersom det var första gången jag fotade handboll. Senare på kvällen dök min kompis Ella från England upp, hon stannade på middag och vin, en riktigt trevlig kväll.

Söndag startade jag med en ost-skink omelett, fick toppbetyg av Ella för min omelett. Senare på dan kom Peter förbi några timmar med sin son och fikade samt vi satt och planerade en del jobb ihop som är på g.