Har haft en “ledigt vecka” från mitt ordinarie jobb, men arbetat här hemma på mitt hus från morgon till kväll i  med att renovera matdelen i köket samt min ena dotters rum, det har blivit spacklat, tapetserat målat och idag fick jag upp dom sista tavellistorna och det känns riktigt gott. Hade gärna varit ut och fotat i det goa vintervädret, men det är svårt och hinna med allt, den här gången blev det enbart fokus på renoveringen.

Nya gardiner och gardinstång till köket inhandlat monterat och klart, himla smidigt att hänga upp panelgardiner, får allt åka och handla ett gäng gardiner till så man kan byta lite oftare:)


Nya tavellistor till köket också.

I lilltösen rum blev det mycket nytt – som tavellistor, spegel, skrivbord, stol, gardinstång, ramar, sängkläder och mm.

Alltid trevligt att hålla efter sitt hem och fräscha upp det med jämna mellanrum.

Hann med en liten vinterbild idag under tiden jag varmrökte laxen.

Ja just det jag får inte glömma bort mina slutord för det här året:)

Kan sammanfatta året som ett intressant år med många nya tillfällen och möjligheter i min yrkesroll, ser verkligen fram emot 2011 att ta tag i min research som jag har gjort under hösten.

Har funderat en del sista tiden och 2011 kommer jag helt och hållet sluta hjälpa vänner/bekanta/kompisars kompisar som inte kan hjälpa mig tillbaka eller betala för sig,  jag har helt enkelt inte tid för dina/era datorproblem, mm, jag har roligare saker att göra kan du inte lösa det själv, så kan jag rekommendera oraklet Google, ring inte eller maila mig om dina problem.

Nu ska jag börja förbereda Nyårsmaten, önskar alla ett gott slut och ett gott nytt.

Träffar: 17