En vanlig dag.,  Fest,  Kompisar,  Lycklig,  Mat

Party fredag.

Tog 15,19 tåget in till stan, startade på Centralenspub med en kall cider i det sköna vädret och väntade in frugan och Allan, smakade väldigt gott efter en varm dag på kontoret.
Vi gick vidare upp till Beebar jag hade  hört talas om deras räkmackor, men vi böjade med öl, våra goda vänner Sussi och Martin var på ingång, trevligare och käka när alla är samlade.

Vi fick en kanonplats på utserveringen och vi blev sittande där några timmar. Njöt av trevlig sällskap, gott käk, och kalla öl.

Räkmackorna slog heaven23 mackor med hästlängder, personalen på Beebar var helt underbar med kanonservice och härlig humor. Hit ska jag gå och käka igen.

Efter Beebar drog vi hem till mig och fortsatte med festande fram in på småtimmarna, tack alla för en väldig trevlig sommarkväll.

Patrik “Blomman” Blom heter jag som ligger bakom den här sidan. Jobbar som frilansare inom fotografering och som webbmaster. Sållar dock bort väldigt mycket av mina uppdrag, lägger mer värde i att uppdraget ska vara givande och kul. Fotografering är något som ligger mig varmt om hjärtat, jag fastnade för den här hobbyn när jag var runt 10år gammal, det var då jag fick min första Instamatic kamera, fotade högt och lågt. Tog kurser i framkallning jag var fast i den här underbara hobbyn. Drömmen att äga en egen systemkamera och att få jobba som fotograf var född. Några år senare köpte jag min första systemkamera av modellen Chinon CM-4, plus en hel del objektiv. Fotoglädjen och känslan att äga en egen systemkamera kan jag inte beskriva i ord. Gick med i olika fotoklubbar där man blev inspirerade av många duktiga fotografer och besökte även en del olika utställningar och gick på bildvisningar. Men det kom en period i livet då kameran placerades på hyllan i rätt många år, fotografering rann lite ute i sanden, scannade en del bilder och labbade lite Photoshop under den perioden. Men runt millenniumskiftet börja det komma lite digitala kameror och jag fick tag i en Agfa Cl18 och mitt fotointresse vaknade till liv igen. Slet ut några små kompaktkameror under några år innan jag slog till på en Nikon D70 år 2004 och efter det tog fotografering tag på allvar, jag fastnade ordentligt i den här underbara hobbyn and the hobby is still going on:) Naturen ligger mig varmast om hjärtat att avbilda. För mig är det en lyx att få vara ute i skog och mark. Min favorit fotosäsong är under våren, när vinterdvalan släpper sitt grepp och naturen får liv och färg igen.

En kommentar

  • Agnetha

    Syns att ni hade en kul kväll på stan i fredags 🙂 Fast å andra sidan, det har jag väl iof redan förstått av de små rapporter jag fick via SMS under kvällens lopp.