Onsdag eftermiddag och hela familjen flög iväg igen, den här gången tog vi flyget till Edinburgh. Jag och min fru besökte Edinburgh i november och blev förtjusta i det staden erbjöd. Så vi tänkte att vi måste ta med våra barn hit också dom är 17 och 18 och naturligtvis älskar dom shopping, så hela torsdagen har vi tänkt ägna åt shopping och skämma bort dom ordentligt.

På onsdag kväll när vi kom fram gick vi till vår favorit restaurang  i Edinburgh som heter Under the Staris, en restaurang som jag kan rekommendera varmt. Den har en så härlig stämning och atmosfär, fullsatt på en onsdags kväll.

Torsdag morgon laddade vi upp med en härlig engelsk frukost, lika bra att ladda ordentlig inför shoppingen det kommer bli många timmar upp och ner i på gatorna i Edinburgh. Nog blev det shopping  många kassor med skor (åtta par converse), kläder, handväskor, kilt mm finns ju så mycket att väja på och priserna är så bra, mellan 30-50% billigare än hemma på nästan allt.

Naturligtvis blev det några stop under dagen så man kunde njuta av lite god mat och ädla drycker. Att vara iväg från 10.00 på morgonen till 19.00 och springa runt i affärer tar på krafterna, vi var bra trötta när vi landade i soffan på kvällen;)

Rekommenderar verkligen ett besök till Edinburgh, romantisk helg eller en shopping tur.
Lite bilder blev det även den här resan.

Vi kommer att åka hit igen, Skottland och Edinburgh har en plats i våra hjärtan.

Undrar du över man tar sig dit eller hur man hittar hotell, så fråga gärna, eller kolla in länkarna nedan, idag är det väldigt enkelt att sätta ihop sina egna resor

Tack till Ryanair och Booking.com för sina fina priser. Hotellet vi valde den här gången heter Princes Street Suites, rätt trevlig hotell vi hade två sovrum stort vardagsrum med kök.