Visst är det kris ut i världen, men varför deppa ner sig för det, håller ju på och vänder. Som jag brukar säga tak över huvdet äta sig mätt är det egentligen någon kris då?
Så många som inte förstår vad kris är, för många är det kris att inte kunna åka utomlands, eller fina villan. (Vilken kris jag måste ha)

Man blir lite trött på dessa människor, den dan man svälter och inte ha råd att äta sig mätt och inte har tak över huvudet då kan man snacka om kris.

Men så många i detta land som klagar på allt har ett riktigt socialdemokratiskt tänkande, för den som jobbar med smärtor och inte ger hän för lättja ska ju betala för den som inte vill jobba för det ena och andra.

Brukar skicka en tanke till människor som inte vill jobba, tro du vi andra vill det för att du ska kunna sitta hemma? Det finns något som heter samhällsansvar, jobbar vi inte och betalar skatt hur tror du samhället skulle se ut? Om du inte visste det så är vi samhället.

Absolut finns det människor som ska ha stöd, som tex cancer och hiv sjuka mm klart dom ska ha fullt stöd. Men dom som gnäller om allt värk trötta mm, du har inte funderat om din kollega är trött eller har värk? Men tar sitt ansvar och går till jobbet.

Själv orkar jag inte bry mig över krisen, jo visst har jag blivt drabbad tappat sexsiffriga belopp i inkomst, trist tycker jag men so what.

Lite bilder från kvällen, Jag unnar mig lite gott i dessa kristider i alla fall och jag har mina skador och värk i kroppen men jag går med glädje till mitt jobb.

Komentera gärna inlägget.