En vanlig dag.

Soft onsdag och djupa tankar

Visst är det kris ut i världen, men varför deppa ner sig för det, håller ju på och vänder. Som jag brukar säga tak över huvdet äta sig mätt är det egentligen någon kris då?
Så många som inte förstår vad kris är, för många är det kris att inte kunna åka utomlands, eller fina villan. (Vilken kris jag måste ha)

Man blir lite trött på dessa människor, den dan man svälter och inte ha råd att äta sig mätt och inte har tak över huvudet då kan man snacka om kris.

Men så många i detta land som klagar på allt har ett riktigt socialdemokratiskt tänkande, för den som jobbar med smärtor och inte ger hän för lättja ska ju betala för den som inte vill jobba för det ena och andra.

Brukar skicka en tanke till människor som inte vill jobba, tro du vi andra vill det för att du ska kunna sitta hemma? Det finns något som heter samhällsansvar, jobbar vi inte och betalar skatt hur tror du samhället skulle se ut? Om du inte visste det så är vi samhället.

Absolut finns det människor som ska ha stöd, som tex cancer och hiv sjuka mm klart dom ska ha fullt stöd. Men dom som gnäller om allt värk trötta mm, du har inte funderat om din kollega är trött eller har värk? Men tar sitt ansvar och går till jobbet.

Själv orkar jag inte bry mig över krisen, jo visst har jag blivt drabbad tappat sexsiffriga belopp i inkomst, trist tycker jag men so what.

Lite bilder från kvällen, Jag unnar mig lite gott i dessa kristider i alla fall och jag har mina skador och värk i kroppen men jag går med glädje till mitt jobb.

Komentera gärna inlägget.

Patrik “Blomman” Blom heter jag som ligger bakom den här sidan. Jobbar som frilansare inom fotografering och som webbmaster. Sållar dock bort väldigt mycket av mina uppdrag, lägger mer värde i att uppdraget ska vara givande och kul. Fotografering är något som ligger mig varmt om hjärtat, jag fastnade för den här hobbyn när jag var runt 10år gammal, det var då jag fick min första Instamatic kamera, fotade högt och lågt. Tog kurser i framkallning jag var fast i den här underbara hobbyn. Drömmen att äga en egen systemkamera och att få jobba som fotograf var född. Några år senare köpte jag min första systemkamera av modellen Chinon CM-4, plus en hel del objektiv. Fotoglädjen och känslan att äga en egen systemkamera kan jag inte beskriva i ord. Gick med i olika fotoklubbar där man blev inspirerade av många duktiga fotografer och besökte även en del olika utställningar och gick på bildvisningar. Men det kom en period i livet då kameran placerades på hyllan i rätt många år, fotografering rann lite ute i sanden, scannade en del bilder och labbade lite Photoshop under den perioden. Men runt millenniumskiftet börja det komma lite digitala kameror och jag fick tag i en Agfa Cl18 och mitt fotointresse vaknade till liv igen. Slet ut några små kompaktkameror under några år innan jag slog till på en Nikon D70 år 2004 och efter det tog fotografering tag på allvar, jag fastnade ordentligt i den här underbara hobbyn and the hobby is still going on:) Naturen ligger mig varmast om hjärtat att avbilda. För mig är det en lyx att få vara ute i skog och mark. Min favorit fotosäsong är under våren, när vinterdvalan släpper sitt grepp och naturen får liv och färg igen.