Trädgård 2023 Januari

Jag har nyligen bestämt mig för att dokumentera och dela mina odlingar för min lilla trädgård. Detta är ett spännande och givande projekt som jag ser fram emot att arbeta med under kommande säsonger. Genom att dokumentera mina odlingar hoppas jag kunna hålla koll på vad jag har planterat, när jag har planterat det och hur det växer.

Min trädgårdsdagbok kommer att vara mitt huvudsakliga verktyg för att dokumentera mina odlingar. Här kommer jag att skriva ner allt jag gör och observerar i min trädgård. Jag kommer att ta bilder för att dokumentera hur mina plantor växer och utvecklas över tiden, och jag kommer att inkludera information om vädret, jordens kvalitet och eventuella skadedjur eller sjukdomar som påverkar mina plantor.

Genom att dokumentera mina odlingar hoppas jag också kunna lära mig mer om min trädgård och vad som fungerar bäst för mig. Jag vill ta reda på vilka plantor som trivs bäst i min trädgård och vad jag behöver göra för att underhålla dem på bästa sätt. Jag hoppas också kunna använda min trädgårdsdagbok som en resurs för framtida trädgårdsprojekt och för att se tillbaka på mina framsteg.

Genom att dela mina odlingar med andra hoppas jag också kunna inspirera andra trädgårdsentusiaster och få tips och råd från andra som delar min passion för trädgårdsarbete.

Ser verkligen fram emot att dokumentera och dela mina odlingar för min lilla trädgård, och jag hoppas att det blir ett spännande och givande projekt för mig.

12 Jan:
Drog jag igång frösådden av Chili.
Thai super tre pluggar, frö från 2022
36 pluggar, fördelat på, Pot Bubbelgum, Ali Cachucha, Aji Lemon Drop, Satans Kiss och Bhut Orange Copehagen.
Beställde i från Jalapeno Fröhandel. 

18 Jan:
36 pluggar sådda fördelat på.

Spenat, 4 pluggar
Tatsoi Spenat, 4 pluggar
Organic Kål, Palm, 4 pluggar
Huvudsallad, 6 pluggar
Basilika, Sallad, 6 pluggar
Tanja Tomat, Hög, Canestrino, 6 pluggar
Tomat, Hög – Tigerella, 6 pluggar

 

 

Beställde ifrån Frö med posten.