Träningen fortlöper över förväntan även om det känns som man inte har kommit igång, har påbörjat en tyngre träningsperiod efter årsskiftet under oktober – december blev det mer styrke- och uthållningsövningar med många repetioner.

Har tagit 3 nya personliga rekord under januari, det jag lyfte tidigare i maxlyft på dessa övningar pumpar jag på i reps 2 och 3;) känns sjukt bra. Kan tacka mig själv för framstegen, känns som vet vad man syslar med på vissa områden i alla fall. Under februari ska jag köra lite nya maxlyft, ska bli intressant och se på vad man landar.

Största utmaningen och det svåraste av allt tycker jag är att få fram dom nedre magrutorna, dom övre och mellersta är inga problem. Pratade med en på gymmet i dag, enligt honom så måste man komma ner på 9% kroppsfett för att fram dom undre, lurar på att göra ett försök hade varit nice.

På torsdag börjar äntligen Jazzdansen efter ett långt uppehåll, ska bli riktig kul att börja igen. Någon dansare lär jag inte bli men sjukt kul och svettigt träningen är det och framför allt gott att träna upp rörligheten i kroppen.
Viktigare och viktigare att röra på kroppen ju äldre man blir.

Träffar: 7