I fredags loggade vi ut från vardagen och jobbet vid 12:00 för att styra om till Varberg.
Två nätter på hotell innebär full avkoppling. Ett vinter retreat på Varbergs stadshotell & Asia spa. Vi åkte dit med en förväntan av en helt magisk helg och vi blev inte besvikna!

Yogalärarna på Studio Blom, åkte på en inspirationshelg med MJW
Vi landade på mattan på fredag kväll i en tvåtimmars ” Sweet Surrender” släppa vardagen, släppa stressen och bara ladda om för helgen.

Lördag förmiddag drog i gång med ”The power within” som jag översätter fritt till en tvåtimmars svettfest. Vi fick en buffe av positioner och variationer där vi uppmanades att inte äta av allt och att äta så att vi sparade utrymme (kraft) till efterrätten. En middag utan efterrätt är en måltid…. inte en middag.
Betina yogalärare på Studio Blom
På eftermiddagen var vi åter på mattan, efter att ha laddat om med en dusch, nya tights och en lättare lunch på stan.
Nu var det dags för ”Fearless Flow”. Detta är ett tvåtimmars flöde där vi tar oss igenom flödet stegvis, sekvens för sekvens, tills vi har hela flödet i kroppen. Fokuset är att andas och flöda i harmoni. Jag kommer ihåg första gången jag provade denna typ av klass just med MJW och hur tacksam jag kände mig för att få vara där just då. Det är något magiskt som sker när andetaget leder rörelsen och kroppen följer med.

Yogalärarna på Studio Blom

Patrik, Michael & Betina!

På söndagen avrundades helgen med “Unlock your attention”. Två timmar där jag kunde känna kroppens signaler, jag är inte så bra på att lyssna på dem men de talade högt. Hallå sa kroppen och framförallt baksida lår och höfter;)


Våra härliga vänner Mats & Lotta kom ner på Söndagen, det är alltid extra trevligt att yoga med nära vänner!

Nu har vi landat hemma med möra kroppar och tacksamhet i hjärtat. Självklart har vi tagit med några godbitar som vi kommer att praktisera själva och krydda med när vi undervisar på Studio Blom.