CyberPhoto – Drönarsöndag

Drönarsöndag: En frisk och klar höstmorgon

Det var en frisk och klar höstmorgon när jag begav mig till mitt favoritcafé Brödfabriken i Jonsered. En stillhet låg över staden, och löven på träden hade börjat anta sina vackra höstfärger. Drönaren, min ständiga följeslagare, svävade lugnt i luften ovanför mig, redo att dokumentera och fånga ögonblick från den kommande dagen.

Ljuset från den lågt stående solen skapade långa skuggor på trottoaren, och jag kände hur den krispiga höstluften fyllde mina lungor med varje andetag. Drönaren gled tyst genom luften, dess kameror redo att fånga de små detaljerna och ögonblicken som jag kanske hade missat annars.

Väl framme vid caféet hälsades jag av doften av kaffe och det dämpade sorlet av samtal. Drönaren hittade sin plats ovanför mig, redo att föreviga ännu en dag av mina små äventyr och stunder av eftertanke. Medan jag njöt av min kopp kaffe och betraktade den vackra höstutsikten utanför fönstret, visste jag att jag hade en pålitlig följeslagare i drönaren, redo att följa med mig genom livets alla skiftningar.

Veckans Drönarsöndag av Patrik Blom.

 

Tack CyberPhoto för att ni valde min bild till DrönarSöndag, önskar er en riktig God Jul & Gott Nytt År!