Tog ledigt idag och åkte till Nordens Ark. Min underbara fru överraskade mig då hon hade tagit ledig för att följa med mig, himla trevlig tycker jag. Planen var att Matilda skulle hängt med mig först men hon blev extra inkallad till jobbet.Har aldrig besökt Nordens Ark, bara åkt förbi några gånger, även kikat på deras fotokurser som Tom Svensson håller i. Jag har även under några år följt Nordens Arks arbete för att bevara dom utrotningshotade djuren. Man kan lätt säga att jag har blivit väldigt sugen på att besöka parken men det har aldrig blivit av.

Äntligen var jag på väg och det kändes extra kul att åka till någon plats som man har velat besöka länge och att man gör det på sin födelsedag.

Fick ett väldigt trevlig intryck av parken, välmående djur och trevlig personal. Sprang även på Tom Svensson och fick en pratstund med honom. Kolla gärna in hans hemsida och se de fotografier han har tagit.

Vi var där nästan till stängningsdags, men jag hade lätt varit kvar där några dygn och fotograferat djur.

På kvällen åkte vi Birgers Bistro för att ladda upp inför matchen mellan FBC Lerum – Stenungsund IBK.

Jag fick en härlig heldag på min födelsedag.

Mer bilder från Nordens Ark hittar du genom att klicka HÄR.

Träffar: 8