En vanlig dag.,  Lycklig,  Träning,  Yoga

Mer yoga i min vardag!

Vill ha in mer yoga i min vardag, så jag bestämde mig för att prova på att morgonyoga 30 minuter under vardagen innan frukost och jobb.
Jag har ett Yogarum och aktivt Yogobekonto,  så det var bara att bestämma sig för att göra det.

Vissa dagar har kroppen varit bra stel och knarrig, men desto skönare efteråt har det varit.

Googlade lite om vanas makt och förändringar och det tar visst hela 66 dagar att skaffa en ny vana och för att kroppen ska registrera det i muskelminnet.

Så det känns väldigt skönt att ha genomfört det här projektet och att kroppen har börjat svara positivt av morgonyogan.

Visst krävs det en del motivation och en hel del disciplin att genomföra det, men extra kul när man väl har gjort det.

Ställ inte för höga krav på dig om du vill själv testa.

Ställ inte för höra krav genom att sätta ett mål på att träna ett visst antal pass i veckan.
Av den enkla anledningen att du när du nått målet bara är plus minus noll.
Se istället all träning som ett plus och ha som mål att träna så mycket som du hinner/orkar istället.

Tack Yogobe för er fina internet tjänst som gör yogan mer tillgänglig. 

Är du nyfiken att testa på Yoga?

Gör som jag praktisera Yogan där du vill.  Yogobe 14 dagar gratis. Klicka på länken —>>> Online Yoga 14 dagar på Yogobe

 

Namaste

Patrik “Blomman” Blom heter jag som ligger bakom den här sidan. Jobbar som frilansare inom fotografering och som webbmaster. Sållar dock bort väldigt mycket av mina uppdrag, lägger mer värde i att uppdraget ska vara givande och kul. Fotografering är något som ligger mig varmt om hjärtat, jag fastnade för den här hobbyn när jag var runt 10år gammal, det var då jag fick min första Instamatic kamera, fotade högt och lågt. Tog kurser i framkallning jag var fast i den här underbara hobbyn. Drömmen att äga en egen systemkamera och att få jobba som fotograf var född. Några år senare köpte jag min första systemkamera av modellen Chinon CM-4, plus en hel del objektiv. Fotoglädjen och känslan att äga en egen systemkamera kan jag inte beskriva i ord. Gick med i olika fotoklubbar där man blev inspirerade av många duktiga fotografer och besökte även en del olika utställningar och gick på bildvisningar. Men det kom en period i livet då kameran placerades på hyllan i rätt många år, fotografering rann lite ute i sanden, scannade en del bilder och labbade lite Photoshop under den perioden. Men runt millenniumskiftet börja det komma lite digitala kameror och jag fick tag i en Agfa Cl18 och mitt fotointresse vaknade till liv igen. Slet ut några små kompaktkameror under några år innan jag slog till på en Nikon D70 år 2004 och efter det tog fotografering tag på allvar, jag fastnade ordentligt i den här underbara hobbyn and the hobby is still going on:) Naturen ligger mig varmast om hjärtat att avbilda. För mig är det en lyx att få vara ute i skog och mark. Min favorit fotosäsong är under våren, när vinterdvalan släpper sitt grepp och naturen får liv och färg igen.