Egentligen stod det innebandy och foto-utflykt på schemat, men jag tog en sväng in till stan istället. Behöver nya byxor men jag hittade inga som jag gillade till 100%. Ibland känns det hopplöst att hitta några trevliga byxor till rätt pris.

När jag gick ut från Nordstan på väg mot NK, så hade solen brutit igenom molnen så jag la ner shoppingen direkt och styrde mot trädgårdsföreningen istället. Blir så lycklig av blå himmel och solsken så jag tog en promenad genom trädgårdsföreningen i Göteborg, en park som jag gillar att besöka. Lite synd att Cafet inte är öppet så ofta under vinter året saknar deras hallonpaj och vaniljsås a tast of heaven if you ask me:)

Som tur har jag nästan alltid någon form av kamera (Fuji HS10) med mig, så även idag och bloggen blir så mycket trevligare med bilder.


På Magnoliaträdet knoppades det  för fullt och solen värmde på bra idag, våren är allt på gång enligt mig;)
Grillsugen som vanligt så gissa, jo det blev allt grillat till middagen. Det blev en pharma lindad fläskfile som jag fyllde med vitlök och örter.

Provad en ny sak att äta till köttet, det blev rårivna palsternackor, morötter, rödlök och äpple, kryddade med svartpeppar och salt. Blandade i ägg, gouda ost och formade dom som pannbiffar. Stekte dom i olivolja på lågvärme. Kan bara säga mums mums;)