Fest,  Fotografering,  Kompisar,  Lycklig,  Mat,  Resor,  Utflykt

Venedig med fina vänner!

En liten vårresa till vackra Venedig med fina vänner!

Att kunna spendera några dagar i Venedig och känna dom historiska vingslagen när man promenerar genom gränder och torg är väldigt trevligt!
Det finns så mycket att se och restauranger att besöka för att njuta av  pasta och pizza som är så gott.

Här kommer några bilder från resan!

#gate #venice #venedig #kanaler#stunnning #buildings #italy#traveltheworld #travelphotography#travelblogger #patrikblom2019 #vänner#bellanotte #blogger #fz1000#travelwithfriends #basilicadisantamaria#sunset #solnedgång #bellanotte #myview#aroomwithaview

Patrik “Blomman” Blom heter jag som ligger bakom den här sidan. Jobbar som frilansare inom fotografering och som webbmaster. Sållar dock bort väldigt mycket av mina uppdrag, lägger mer värde i att uppdraget ska vara givande och kul. Fotografering är något som ligger mig varmt om hjärtat, jag fastnade för den här hobbyn när jag var runt 10år gammal, det var då jag fick min första Instamatic kamera, fotade högt och lågt. Tog kurser i framkallning jag var fast i den här underbara hobbyn. Drömmen att äga en egen systemkamera och att få jobba som fotograf var född. Några år senare köpte jag min första systemkamera av modellen Chinon CM-4, plus en hel del objektiv. Fotoglädjen och känslan att äga en egen systemkamera kan jag inte beskriva i ord. Gick med i olika fotoklubbar där man blev inspirerade av många duktiga fotografer och besökte även en del olika utställningar och gick på bildvisningar. Men det kom en period i livet då kameran placerades på hyllan i rätt många år, fotografering rann lite ute i sanden, scannade en del bilder och labbade lite Photoshop under den perioden. Men runt millenniumskiftet börja det komma lite digitala kameror och jag fick tag i en Agfa Cl18 och mitt fotointresse vaknade till liv igen. Slet ut några små kompaktkameror under några år innan jag slog till på en Nikon D70 år 2004 och efter det tog fotografering tag på allvar, jag fastnade ordentligt i den här underbara hobbyn and the hobby is still going on:) Naturen ligger mig varmast om hjärtat att avbilda. För mig är det en lyx att få vara ute i skog och mark. Min favorit fotosäsong är under våren, när vinterdvalan släpper sitt grepp och naturen får liv och färg igen.