Helgen har varit riktigt skön, vi började fredagen med ha våra vänner Martin och Sussie på middag.
Middagen blev väldig lyckad, jag lagade i ordning nötfärsbiffar (200g) fyllda med Parmesan, färsk Basilika, marinerade körsbärstomater, riven vitlök som jag bacon lindade och rullade i persilade och naturligtvis kolgrillade jag dom;) Till detta så rostade jag olika rotfrukter och härlig sallad med salladsost samt lite balsam vinäger över.

Lördagen åkte vi in till stan på eftermiddagen för att träffa våra vänner Mattias och Karin, vi började på El Corazone där vi käkade deras berömda Pizza, blev dock lite besviken på smaken det smakade bara stark, gick inte och urskilja några smaker, kanske jämför man för mycket med maten i Italien som man besökte nyligen.

Vi gick vidare till min favorit bar BeeBar för drinkar, en himla trevlig bar med härlig stämning och bra blandning av åldrar.  Efter tag så gick vi vidare till mitt absoluta favorit hotell Avalon för att smaka på livets vatten Whiskey dom har ett underbart sortiment med väldig kunnig personal när det gäller whiskey.


Söndagen var härligt soft, startade med en rejäl frukost och en liten promenad på 5km. Efter promenaden körde jag igång en köttfärssås som jag hade på långkok, en massa vitlök, parmesan och grädde i a taste of heaven:)

Träffar: 9