Lördag kväll och solfrossa en härlig känsla att ha i februari;) Längtar inte tillbaka till kylan i Sverige.

I morse blev det en långpromenad ut till en ruin och vidare till en marknad och sedan upp till huvudgatan, det blev mera shopping framför allt för lillpluttan.

Några depå stopp blev det på vägen tillbaka till hotellet. Så härliga kontraster, vi går omkring med shorts o linne och möter människor med vinterkläder (17+ i skuggan på lördagen) kan inte låta bli o fundera hur dom skulle klara av vintern i Sverige;)

På hotellet satte vi oss på takterrasen och drack lite bubbel och njöt av det härliga vädret. Blev även lite småprat med ett väldigt trevligt par från Sverige som vi har bytt några ord med varje dag.

På kvällen gick vi ut på en promenad, Eve invigde nya skor och kläder, många huvuden som snurrade runt efter henne.

Bredvid hotellet ligger en trevlig bar som vi har besökt några gånger så även i kväll, dom har klart det bästa whisky sortiment av dom baren vi har besökt.

Hotellet är gammalt kloster som dom har helrenoverat väldigt smakfullt. I vårt sovrum hade dom glasat golvet så man såg det gamla takvalvet, riktigt läckert. Hela hotellet var väldigt smakfullt inrett, där man verkligen har tagit vara på dom gamla detaljerna.

Söndag – utchekning.

Käkar en lätt frukost uppe på takterassen man får passa på och ta vara på alla soltimmarna man kan få + utsikten är helt underbar, något man kommer att sakna.

Mario taxichaufför kom punktligt, dom besitter en helt annan körteknik i det här landet, full gas och tutar det blir komisk på något sett. Nästan som du befinner dig i ett Nintendo spel:)

Flygplatsen är inte direkt stor, men väl fungerande dock ett väldigt lite utbud när det gäller taxfree och vissa av varorna var nästan dubbel så dyrt mot i butikerna i staden Trapani så handla innan och checka in det du vill ha med dig hem.

Om själva staden Trapani, en trevlig stad i vinterdvala den här årstiden men med många guldkorn. Lätt o göra fynd flera butiker som hade reor upp till 70% rabatt. Trevlig personal i butikerna men stor brist på kunskaper i engelska men med lite fantasi och teckenspråk så fungerade det att kommunicera.

Kan klart rekomendera en långweekend till Trapani och hotellet La Gancia för en trevlig paus från vardagen tillsammans med hela familjen ut och shoppa, handla nybakat från bageriet sätta sig ned och dricka en latte skåda ut över havet och bara njuta, life is good.

Prova pasta i helt andra former och smaker, eller ljuvliga pizzor med så mycket fyllning så man kan gott o väl vara två som delar på en pizza och det smakar så bra.

Knappt en timme kvar på flygningen hem till vinterland och vardagen.

Ska försök ladda upp lite bilder i kväll.

Tack till mina tjejer tre för trevliga dagar tillsammans, älskar er.

Edit 21:28 Lite bilder från resan, Klicka här för att ta dig till albumet.

Träffar: 13