Fuerteventura 2015

Hemma efter en underbar vecka på Fuerteventura. Härligt att fylla på med energi och att få vara med sin underbara livskamrat och spendera tid tillsammans. Veckorna går fort i vardagen med heltidsarbete för  båda och jag som pluggar 100% på högskola utöver mitt arbete och egna företag. Kan säga att den veckan var välbehövlig, en bra återhämtning på alla plan.

DSC08606_PatrikBlom_Fuerteventura

Vi åkte tillbaka till H10 Tindaya på Fuerteventura som vi har besökt tidigare. Ett Hotell som slår det mesta när det gäller maten, stor variation och hög kvalitet. Jag brukar skippa efterrätten om jag inte bakar själv, framför allt när man är utomlands (frånsett när jag besöker Italien). Oftast är det smaklöst och bara en massa färger, men efterrätterna här är helt fantastiska. Jag befann mig i tjockishimlen varje dag, lyckads lägga på mig 5kg under tiden som gomseglet applåderade:)

Stränderna runt hotellet är inbjudande, sandstränder och turkosblått hav. Vi roade oss med Yoga, barfotalöpning och PW på ständerna till soluppgången. Ett underbart sätt att starta dagen tillsammans.

DSC08253_PatrikBlom_Fuerteventura

Skönt att promenera upp till restaurangen efter morgonträningen, där väntade färskpressade fruktsmoothisar, omeletter med mera och nybryggd espresso.

Det som är dåligt på hotellet är gymmet och själv vinutbudet som ingår i all inklusive.
För min del så bryr jag mig inte att vinutbudet är dåligt eftersom jag inte dricker alkohol, men om man vill ha annat vin till maten så finns det ett bra utbud och personal som kan guida dig till vilket vin som kan passa dig.

Gymmet dessvärre finns det mycket att förbättra på, framförallt viktutbudet på hantlarna och möjligheterna att kunna köra chins och dips och ventilationen, om ni frågar min fru.  Utöver detta så får hela anläggningen ett toppbetyg av oss och så även Ving.

Länk till vårt bild galleri. <<<—-

Länk till resmålet H10 Tindaya <<<—-

Bilderna är fotograferade av mig och frugan. Kameramodeller SonyQX1 och SonyRX100m2