Årskrönika 2014

Alltid kul att reflektera tillbaka på året som har gått och även planera framåt!

2014 har varit ett väldigt bra år på många sätt, med alla resor, träningsresultat som heter duga och även studier. Resa, fotografera, träna och studera är verkligen något jag trivs med att göra.

Härliga resor under 2014

Vi började året med att åka till Fuerteventura i februari, och maj tog vi en tripp till Kroatien Zadar. Nationaldagsweekend i juni då åkte vi till Ramsvik  och i Juli drog vi till Sorrento jordens medelpunkt:) Vi har fastnat för Italien, värmen och gemenskapen bland människorna och sist men inte minst är maten så god. Att frossa i alla läckerheter som det bjuds på.

Där emellan har det blivit en del ”road trips” med vår nya leksak som är en Mini Cooper, en riktig pärla med mycket körglädje.  Synd att man inte har mer semester:) men med 30 dagar på resande fot ska man inte klaga!
Att resa i väg till andra länder på semester är fantastiskt kul och att få se och uppleva nya platser är livskvalitet för mig och min fru!

Träningen 2014
patrikblom24

Rätt kul att man fortfarande kan toppa med en helt OK sommarform i min ålder 🙂 De första sju månader i år flöt träningen på riktigt bra med en hel del nya PB. Höstens träning blev inte lika fokuserad som den första delen av året. Jag drog ner på träningen en hel del men har ändå lyckats med flera nya PB även under hösten, så även med en riktigt lyckad bulk för de sista fem månaderna då jag har ökat med 10 kg i vikt!

Har inte riktigt bokat träningsupplägget och min nya mål inför 2015, känner mig bara så nöjd med där jag är just nu.

Fotografering och den kreativa processen 2014

Det som är så roligt med detta är att man hela tiden utvecklas, det finns inget som heter fullärd i detta ämne!
I september så körde jag i gång mina högskolestudier i Informationsdesign och HTML kodning, hösten har fokuserats på studier men jag har lyckats kombinera 100% heltids arbete med 75% Studier + min egna firma. Kan säga att hösten har gått väldigt fort för mig.

14746532774_41e2f0794c_z
När man ska välja ut sin favoritbild man har tagit under året är det alltid svårt. I år valde  jag en bild som min fru har tagit. Det har varit väldigt kul och se hur min frus fotokunskaper har ökat under året och även intresset att fotografera.

Älskar min underbara hustru, glädjen och gemenskapen vi fortfarande har efter alla år.  Bilden som jag valde ligger mig varmt om hjärtat den symboliserar kärlek, värme, och gemenskap för mig.

Länk till mitt fotogalleri på Flickr och mitt bild bloggande på Instagram!

Blickar framåt över 2015

  • Träningen är som en livsstil, den rullar på men dock inga nya mål.
  • Slutet av Januari då körs studierna igång igen, då blir det mer av HTML/JAVA kodning, Photoshop och Fotografins filosofi står det på schemat för mig.
  • Planera vår 30 års jubileumsresa.
  • Ombyggnad av huset/trädgård.
  • Ska försöka dra ner på sociala medier.
  • Inga nyårslöften i år:)

Önskar alla ett gott slut och ett gott nytt, var rädda om er!

4 Comments