Årskrönika 2015

Alltid kul att reflektera tillbaka på året som har gått och även planera framåt!

2015 har varit ett väldigt bra år på många sätt, en del motgångar men mer framgångar.

Känner mig stolt och glad över mig själv när jag tittar tillbaka på året. Mina träningsresultat som är helt fantastiska för mig när det gäller förbättring av uthålligheten, balans, styrkan och även fått upp mer rörlighet i kroppen. Lyckan jag upplevde när jag satte handstående för första gången var obeskrivlig.
20151117_003147000_iOS

Yogan har blivit en viktig del i mitt i liv. Jag gillar filosofin bakom yogan och att den är så fysisk utmanade. Det har blivit en del riktig bra Yoga workshops under året med Sianna Sherman & Tara Judelle och flera där till. Bästa av allt är vår lärare Erik som jag får träna för varje söndag, som är en stor yoga inspiration för mig.

Jobb, studier och träning
Studier blev det en del av i våras, men att kombinera heltidsarbete med heltidsstudier och egen firma på det är ingen bra kombo, men men våren gick riktig fort:) Under hösten blev det inga studier jag behövde lite återhämtning. Men i Januari 2016 kör vi gång igen men inte på heltid. Ser även fram emot mer yoga workshops och långdistanser under 2016.

Härliga resor under 2015
Vi började året med som vanligt att åka till Fuerteventura i mars. Nationaldagsweekend åkte vi till Ramsvik. I juli drog vi inte till Sorrento som vi brukar göra.) utan valde att turista hemma vid. Lite bilder från sommarsemestern som bestod väldigt mycket av utomhus aktiviteter. I november firade vi 30 års jubileum i Thailand  DSC04681

Där emellan har det blivit en del “road trips” med Mini Cooper, en riktig pärla med mycket körglädje. Plus att vi blev med en Mini Cooper till under vintern:)

 

 

 

Fotografering och den kreativa processen 2015
Det som är så roligt med detta är att man hela tiden utvecklas, det finns inget som heter fullärd i detta ämne!
När man ska välja ut sin favoritbild man har tagit under året är det alltid svårt. Men bilden/målningen jag har valt är solnedgången över lilla lövsjön

DSC_1059_PatrikBlom

Bilden som jag valde ligger mig varmt om hjärtat den symboliserar kreativa stunder och gemenskap för mig. Haft många underbara tillfällen vid denna plats i år.

Mer bilder från mig – galleri på Flickr och mitt bild bloggande på Instagram!

Blickar framåt över 2016

 • Träningen är som en livsstil, den rullar på lite som tandborstning 🙂
 • Slutet av Januari då körs studierna igång igen, då blir det mer av
  Fotografins filosofi II: Fotografiets berättarteknik
 • Ombyggnad av huset/trädgård, blir inte av eftersom det blir på tok för dyrt med den käbblande ”regeringen” vi har.
 • Ska försöka dra ner på sociala medier och hur många gånger har jag inte sagt det. Det har dock blivit mindre av Facebook.
 • Inga nyårslöften i år:)
 • Träningsresor och Yoga workshops.
 • Nytt Twitter konto med mycket glädje.

IMG_4755

“Yoga is not a religion. It is a science, science of well-being, science of youthfulness, science of integrating body, mind, and soul.” ~ Amit Ray

IMG_5022

Årets sista dag bjöd på underbart väder som vi passade på att njuta av.
Önskar alla ett gott slut och ett gott nytt, var rädda om er!

2 Comments

 • Karin

  Vilken trevlig sammanfattning av året ! Ni har hunnit med mycket trevligt.
  Jag och mina tre killar önskar dig och din familj en riktigt GOD FORTSÄTTNING! Hoppas 2016 blir ett perfekt yoga-år!