Gästklass med Sam Aziz på studio Flow

Idag var det en gästklass med Sam Aziz  på studio flow.

Yogan kommer att med precision och mjukhet ta dig in i ett dynamiskt flöde för att förbereda dig inför en djupare avslappning.

Sam upptäckte yogan 2004 och praktiserade främst Ashtanga Yoga fram till 2016, Sam har

även praktiserat andra yogaformer och blivit inspirerad av dem. Dessa olika yogaformer väver han samman på yogamattan. Yogan som Sam lär ut och som du möter på hans klasser är mjuk och dynamisk, hjärtkännande och stark, insiktsgivande och frigörande. Och alltid med glimten i ögat som får dig att le när du möter motstånd!

Sam har under flera år undervisat yoga på olika anläggningar i Göteborg, i Sverige och även internationellt. Han är även yoga lärare på HiYoga och han medverkar årligen på retreat i egen regi och håller i workshops tillsammans med andra erfarna yogalärare. I dagsläget håller Sam klasser i Vinyasa Yoga, Yin Yoga och Restorative Yoga.

Sam kommer från en aktiv idrottslig bakgrund, främst från brottning som han utövade i 20 år. Han har alltid haft ett stort intresse för kroppens förmåga att läka sig själv. Med denna bakgrund har han en bred kunskapsbank om kroppen, vilket han applicerar under sina klasser. Han guidar dig på den nivå där din yoga är; oavsett om du är ny till yoga, för stel eller avancerad!

En helt underbar workshop med Sam som gav hos en del nya kunskaper och glädje.