Kompisar,  Kreativ,  Lycklig,  Mat,  Resor,  Semester,  Träning,  Utflykt,  Yoga

Yogavecka på Kreta

En härlig vecka på Kreta med Yogapraktik som vi varvade med yogateori.

Det blev tidiga morgnar vi körde igång kl 7.15  vid poolen och vi fick njuta av soluppgången under vår yogapraktik.

Skönt att bara promenera ner till restaurangen och sätta sig ner och käka frukost. Hotellet var fullbelagt men det kändes aldrig trångt och stökigt.

Eftermiddagarna/Kvällarna körde vi igång kl 17.15 och yogade vid havet.

Nya härliga vänner

Mai Steenberg hade vi som yogalärare under veckan. Hon hade inget lätt jobb med att sätta ihop passen för nivåskillnaderna på deltagarna var STOR.

Yoga Sutras

All these vacillations of the mind, when the mind cannot be controlled, have fallen down, just as a stone falls from the mountain top into the valley and never comes up again!
Så mycket att ta in men så kul och intressant.

Så härlig omgivning, underbart vackert berg på en sidan och havsutsikt åt det andra hållet.

En riktigt skön vecka med yoga, sol, studier och nya vänner!

Jobbar vidare med min mobilitet.

Här kommer mer bilder från resan.

 

 

Patrik “Blomman” Blom heter jag som ligger bakom den här sidan. Jobbar som frilansare inom fotografering och som webbmaster. Sållar dock bort väldigt mycket av mina uppdrag, lägger mer värde i att uppdraget ska vara givande och kul. Fotografering är något som ligger mig varmt om hjärtat, jag fastnade för den här hobbyn när jag var runt 10år gammal, det var då jag fick min första Instamatic kamera, fotade högt och lågt. Tog kurser i framkallning jag var fast i den här underbara hobbyn. Drömmen att äga en egen systemkamera och att få jobba som fotograf var född. Några år senare köpte jag min första systemkamera av modellen Chinon CM-4, plus en hel del objektiv. Fotoglädjen och känslan att äga en egen systemkamera kan jag inte beskriva i ord. Gick med i olika fotoklubbar där man blev inspirerade av många duktiga fotografer och besökte även en del olika utställningar och gick på bildvisningar. Men det kom en period i livet då kameran placerades på hyllan i rätt många år, fotografering rann lite ute i sanden, scannade en del bilder och labbade lite Photoshop under den perioden. Men runt millenniumskiftet börja det komma lite digitala kameror och jag fick tag i en Agfa Cl18 och mitt fotointresse vaknade till liv igen. Slet ut några små kompaktkameror under några år innan jag slog till på en Nikon D70 år 2004 och efter det tog fotografering tag på allvar, jag fastnade ordentligt i den här underbara hobbyn and the hobby is still going on:) Naturen ligger mig varmast om hjärtat att avbilda. För mig är det en lyx att få vara ute i skog och mark. Min favorit fotosäsong är under våren, när vinterdvalan släpper sitt grepp och naturen får liv och färg igen.