Lycklig,  Mat,  Träning

Life

Hela helgen bjöd på regn och det passade oss utmärkt.

Vi började helgen på Studio Flow för att titta på Milla Floryd fantastiskt fina bok om flying yoga.


Självklart testad jag gungorna.

Lördagsmorgon och tid för långfrukost, nygräddade plättar och färska blåbär:)

Efter frukost tog vi oss i kragen och tog tag i dammsugning och våttorkade huset. Plus att vi sorterade ut kläder som vi inte använder längre som vi gav bort till bättre behövande.

Fika är måste efter städningen 😉

Lördagskväll och pizzatime!

En lyx i vardagen!

Så gott.

Söndag

Lite mer städning av huset och så såklart blev det söndagssemlor;)

Träningssugen så jag klämde av en online Yoga på Yogobe på eftermiddagen, så skönt att kunna välja och vraka över 1300 klasser!
Gör som jag och yoga online – Yogobe 14 dagar gratis. Klicka på länken —>>> Online Yoga 14 dagar på Yogobe

Måndag

Full med energi, tog cykeln till jobbet. Lunchen bjöd mig på ett helt underbart träningspass, så skön känsla i kroppen.

Avslutade måndagskväll med en extra runda på rawbiken.

Patrik “Blomman” Blom heter jag som ligger bakom den här sidan. Jobbar som frilansare inom fotografering och som webbmaster. Sållar dock bort väldigt mycket av mina uppdrag, lägger mer värde i att uppdraget ska vara givande och kul. Fotografering är något som ligger mig varmt om hjärtat, jag fastnade för den här hobbyn när jag var runt 10år gammal, det var då jag fick min första Instamatic kamera, fotade högt och lågt. Tog kurser i framkallning jag var fast i den här underbara hobbyn. Drömmen att äga en egen systemkamera och att få jobba som fotograf var född. Några år senare köpte jag min första systemkamera av modellen Chinon CM-4, plus en hel del objektiv. Fotoglädjen och känslan att äga en egen systemkamera kan jag inte beskriva i ord. Gick med i olika fotoklubbar där man blev inspirerade av många duktiga fotografer och besökte även en del olika utställningar och gick på bildvisningar. Men det kom en period i livet då kameran placerades på hyllan i rätt många år, fotografering rann lite ute i sanden, scannade en del bilder och labbade lite Photoshop under den perioden. Men runt millenniumskiftet börja det komma lite digitala kameror och jag fick tag i en Agfa Cl18 och mitt fotointresse vaknade till liv igen. Slet ut några små kompaktkameror under några år innan jag slog till på en Nikon D70 år 2004 och efter det tog fotografering tag på allvar, jag fastnade ordentligt i den här underbara hobbyn and the hobby is still going on:) Naturen ligger mig varmast om hjärtat att avbilda. För mig är det en lyx att få vara ute i skog och mark. Min favorit fotosäsong är under våren, när vinterdvalan släpper sitt grepp och naturen får liv och färg igen.