Fotografering,  Lycklig,  Mat,  Träning,  Utflykt

När man har landat efter intensiva månader!

Reflektion

Tid till att reflektera över den sista tiden om jobb, yogautbildning och att starta eget.

Hösten har varit så intensiv, vi har haft en som har varit sjukskriven 10v på jobbet och jag har fått ta 90% av den tjänsten utöver min egna.
Lägg till detta att jag har läst till yogalärare på kvällstid och helger under hösten.

Man kan säga att det har varit full ös under tre månader och inte undra på att man har varit trött vissa perioder.
Men när man är mitt i det snurrar hamsterhjulet väldigt fort…

En helg utan måsten

Känslan att vakna en lördag utan att man ska iväg och passa någon tid. Få äta frukost och njuta av det nymalda kaffet i lugn och ro.
Frosten glimmar i solskenet och vi åker upp till Lilla-Lövsjön för en promenad och Yoga.

Love is all around you, open your eyes and let the love in!

Så härlig dag på stranden. Solens strålar värmde skönt och reflekterad sig så vackert över isen som börjar lägga sig.

Underbara natur som finns runt hörnet!

Namaste

Patrik “Blomman” Blom heter jag som ligger bakom den här sidan. Jobbar som frilansare inom fotografering och som webbmaster. Sållar dock bort väldigt mycket av mina uppdrag, lägger mer värde i att uppdraget ska vara givande och kul. Fotografering är något som ligger mig varmt om hjärtat, jag fastnade för den här hobbyn när jag var runt 10år gammal, det var då jag fick min första Instamatic kamera, fotade högt och lågt. Tog kurser i framkallning jag var fast i den här underbara hobbyn. Drömmen att äga en egen systemkamera och att få jobba som fotograf var född. Några år senare köpte jag min första systemkamera av modellen Chinon CM-4, plus en hel del objektiv. Fotoglädjen och känslan att äga en egen systemkamera kan jag inte beskriva i ord. Gick med i olika fotoklubbar där man blev inspirerade av många duktiga fotografer och besökte även en del olika utställningar och gick på bildvisningar. Men det kom en period i livet då kameran placerades på hyllan i rätt många år, fotografering rann lite ute i sanden, scannade en del bilder och labbade lite Photoshop under den perioden. Men runt millenniumskiftet börja det komma lite digitala kameror och jag fick tag i en Agfa Cl18 och mitt fotointresse vaknade till liv igen. Slet ut några små kompaktkameror under några år innan jag slog till på en Nikon D70 år 2004 och efter det tog fotografering tag på allvar, jag fastnade ordentligt i den här underbara hobbyn and the hobby is still going on:) Naturen ligger mig varmast om hjärtat att avbilda. För mig är det en lyx att få vara ute i skog och mark. Min favorit fotosäsong är under våren, när vinterdvalan släpper sitt grepp och naturen får liv och färg igen.