Fotografering,  Lycklig,  Mat,  Träning,  Utflykt

Årets sista dag!

I december månad tog jag en liten paus från bloggandet och ägnade mig åt att bygga en ny hemsida för yogaverksamheten som jag ska driva tillsammans med min fru.
Så är du sugen på att komma igång  med din yoga praktik, kontakta gärna oss.

Det har blivit några härliga stunder till skogs för att fylla på med energi, så underbart att kunna ta sig tid till det.

Här kommer några bilder från december månad.

Året som gått och framåtblick!

2019 tuffade på med arbete, studier, renovering av huset och sköna semesterveckor mm. Ett helt ok år med många fantastiska stunder.
Min resa med träning, yogapraktik, utbildningar kommer fortsätta under 2020 med kost, näring, hälsa och östasiatiska religioner.
Förhoppningsvis en liten längre resa till hösten eller tjänstledigt under sommaren är något jag hoppas på att kunna genomföra under 2020.


Take a moment every morning for yourself … And think about what you can do with the new day ahead of you …

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!

#Namaste

 

Patrik “Blomman” Blom heter jag som ligger bakom den här sidan. Jobbar som frilansare inom fotografering och som webbmaster. Sållar dock bort väldigt mycket av mina uppdrag, lägger mer värde i att uppdraget ska vara givande och kul. Fotografering är något som ligger mig varmt om hjärtat, jag fastnade för den här hobbyn när jag var runt 10år gammal, det var då jag fick min första Instamatic kamera, fotade högt och lågt. Tog kurser i framkallning jag var fast i den här underbara hobbyn. Drömmen att äga en egen systemkamera och att få jobba som fotograf var född. Några år senare köpte jag min första systemkamera av modellen Chinon CM-4, plus en hel del objektiv. Fotoglädjen och känslan att äga en egen systemkamera kan jag inte beskriva i ord. Gick med i olika fotoklubbar där man blev inspirerade av många duktiga fotografer och besökte även en del olika utställningar och gick på bildvisningar. Men det kom en period i livet då kameran placerades på hyllan i rätt många år, fotografering rann lite ute i sanden, scannade en del bilder och labbade lite Photoshop under den perioden. Men runt millenniumskiftet börja det komma lite digitala kameror och jag fick tag i en Agfa Cl18 och mitt fotointresse vaknade till liv igen. Slet ut några små kompaktkameror under några år innan jag slog till på en Nikon D70 år 2004 och efter det tog fotografering tag på allvar, jag fastnade ordentligt i den här underbara hobbyn and the hobby is still going on:) Naturen ligger mig varmast om hjärtat att avbilda. För mig är det en lyx att få vara ute i skog och mark. Min favorit fotosäsong är under våren, när vinterdvalan släpper sitt grepp och naturen får liv och färg igen.