National day weekend in Ramsvik – 2015

Långledigt och helgen bjöd på strålande väder, men dock en del vindar. Vad gör det och  naturligtvis tog vi Cabben upp till kusten:)

Som en trevlig tradition sedan några år tillbaka åker vi upp till Ramsvik här på västkusten för att fira nationaldagen! Så vacker miljö på Ramsvik och det känns så härligt genuint svenskt, med böljande landskap, rent och vackert och den svenska flaggan hissad – en härlig atmosfär! dsc_6445_18564602331_o
Påminer så om mina barndomssommrar.

Vi bodde på Ramsviks Övergård ett ställe som jag varmt kan rekommendera!
Vi stannade till på Laxbutiken i Ljungskile på vägen upp till Ramsvik, alltid trevlig att stanna till där för en bit mat och efterrätt!

Framåt kvällarna så gick vi ut på klipporna för att njuta av solnedgången och det vackra landskapet! Gillar blandningen med molnen, de kraftiga vindarna och solnedgången vilket ger en dramatisk himmel och sköna effekter på vattnet.
dsc09257_18562540675_o

Vi har haft en riktigt toppenhelg, med god mat, Yoga, PW, fotografering, naturupplevelser och även lite shopping på lördagen i Grebbestads sportshop!

Bilderna är fotograferade av mig och min fru! Kamerorna vi har använt oss av är SonyRX100M2, SonyQX10,  SonyQX1, Nikon5100 och iPhone 5 & 6

Mer bilder från resan hittar ni under mitt galleri!