Ramsvik

Långledig och helgen skulle bjuda på strålande väder, molnigt på fredagen men varmt och en massa sol skulle det vara  på lördagen och söndagen så naturligtvis tog vi Cabben upp till kusten:)

Som en trevlig tradition åker vi upp till Ramsvik på västkusten för att fira nationaldagen! Så vacker miljö på Ramsvik och det känns så härligt genuint svenskt, med böljande landskap, rent och vackert, svenska flaggan hissad en härlig atmosfär!

DSC02490_PatrikBlom
Vi bodde på Ramsviks Övergård ett ställe som jag varmt kan rekommendera!

Vi stannade till på Laxbutiken i Ljungskile på vägen upp till Ramsvik, alltid trevlig och stanna till där för en bit mat och efterrätt!

Senare på eftermiddagen åkte vi in till Hunnebostrand för att äta Nationaldagsmiddag på BellaGästis och det smakade gött som vanligt! DSC04319

Framåt kvällen så gick vi ut på klipporna för att njuta  av solnedgången och det vackra landskapet! Gillar blandningen med moln och solnedgång det blir så dramatiska himlar.

Haft en riktig toppenhelg, med god mat, naturupplevelse och även shopping på söndagen i Grebbestads sportshop!

Bilderna är fotograferade av mig och min fru! Kamerorna vi har använt oss av är SonyRX100M2 och SonyQX10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kika gärna på mina bilder i slideshowen nedan eller klicka HÄR för att komma till mitt galleri! Är det någon bild du gillar och vill beställa som förstoring skicka ett e-mail till order(at)bildbyran.net.