RoadTrip

Några härliga dagar söderut med min kärlek och firade vår bröllopsdag en vecka tidigare.
Så mysigt att åka i väg och besöka guldkorn som HolysmokeBBQ, Vikens tomatodling, My Feldts bageri och Lilla Napoli för härliga smakupplevelser.
Plus att vi besökte en del fina utflyktsmål och bara gled om kring med lilla cabben och njöt.

 

Så härligt att äntligen känna doften och tyngden av din bok i min hand, att få mötas på riktigt och inte bara följa via social medier. Vilket härligt ställe ni skapat så värt att besöka. Ni vet den där känslan, när man längtar och när tillfället dyker upp är man osäker på om man vågar. All kärlek till My som gjorde att mötet kändes äkta.
#feldts #blåbärssnåräppelskruttochrabarberskugga #kärleksfullt #bageri #bokfest #halmstad #summervibes #äkta #rabarberskugga 

 

Lite bilder från resan.

Pizza Napoletana

Äntligen fått äta på Lilla Napoli som har inspirerat mig så mycket genom boken Pizza Napoletana! Här pratar vi om perfekta hantverkspizzor i konsistens och balanserade smaker. #pizzagudar #napoletana #pizzalovers #patrikblom2018 #pizzabible#wanderlust #blogger #hantverkspizza #foodporn #lillanapoli #gomsegletapplåderar

 

Självklart valde vi hotell med träningsmöjligheter för att kunna träna innan frukost:)

Lösgodis på riktigt:)

Vikens tomatodling, 5 kg tomater handlade vi med oss.

Holy smoke

Holy smoke så gott, vad härligt att äntligen få njuta av stämningen och maten. Jag blev inte besviken och rekommenderar alla att leta sig hit. Förutom god mat så är Kullahalvön en pärla.
#holysmokebbq #choppedbeefsandwich#mums #sonyqx10 #kullahalvön #bbq#galetgott