Lycklig,  Mat,  Växthus

Vår i luft!

En härlig helg!

Med en skön start på fredagen med att dra igång grillen 6.00:)
”#anonymagrillare”


2 kg tjocka revbensspjäll som varmröktes i 11 timmar. Till revbenen serverade jag, rostade Amandine potatis, fänkål och vitlöksbaguette!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trädgårdsröj

Lördagen startade jag med pannkakor och knådad ihop en deg.

Ett av mina favoriter till bröd 250 gram ost och fyra ägg 🙂

Omplantering och även nysådd med spenat och svartkål

Lördagsmys, charkbricka och rostat ostbröd!

Söndag

Bjöd på värmerekord i växthuset för februari månad med 24,4 grader!
Jag passade på att njuta av kaffe och bullar i värmen:)

 

Namaste

Patrik “Blomman” Blom heter jag som ligger bakom den här sidan. Jobbar som frilansare inom fotografering och som webbmaster. Sållar dock bort väldigt mycket av mina uppdrag, lägger mer värde i att uppdraget ska vara givande och kul. Fotografering är något som ligger mig varmt om hjärtat, jag fastnade för den här hobbyn när jag var runt 10år gammal, det var då jag fick min första Instamatic kamera, fotade högt och lågt. Tog kurser i framkallning jag var fast i den här underbara hobbyn. Drömmen att äga en egen systemkamera och att få jobba som fotograf var född. Några år senare köpte jag min första systemkamera av modellen Chinon CM-4, plus en hel del objektiv. Fotoglädjen och känslan att äga en egen systemkamera kan jag inte beskriva i ord. Gick med i olika fotoklubbar där man blev inspirerade av många duktiga fotografer och besökte även en del olika utställningar och gick på bildvisningar. Men det kom en period i livet då kameran placerades på hyllan i rätt många år, fotografering rann lite ute i sanden, scannade en del bilder och labbade lite Photoshop under den perioden. Men runt millenniumskiftet börja det komma lite digitala kameror och jag fick tag i en Agfa Cl18 och mitt fotointresse vaknade till liv igen. Slet ut några små kompaktkameror under några år innan jag slog till på en Nikon D70 år 2004 och efter det tog fotografering tag på allvar, jag fastnade ordentligt i den här underbara hobbyn and the hobby is still going on:) Naturen ligger mig varmast om hjärtat att avbilda. För mig är det en lyx att få vara ute i skog och mark. Min favorit fotosäsong är under våren, när vinterdvalan släpper sitt grepp och naturen får liv och färg igen.