Fotografering,  Kompisar,  Kreativ,  Lycklig,  Mat,  Semester,  Träning,  Utflykt,  Yoga

Jul och ledig!

Hur underbart är det inte att få vara ledig med sin fru under Jul, tror det är tolv år sedan vi var lediga tillsammans över jul.

Julafton firade vi hemma med barn och måg.

Resten av ledigheten har vi spenderat till skogs, gymmet, yogat, njutit av mat, läst och lite annat smått och gott.

Bilderna får tala för sig själv, men helt klart magiska dagar.

Lilla Lövsjön är en underbar plats att besöka!

Min stora kärlek i livet!

Den gamla gubben jobbar vidare på mobiliteten.
Gör som jag och yoga online – Yogobe 14 dagar gratis. Klicka på länken —>>> Online Yoga 14 dagar på Yogobe

Namaste

Nästan hela yogagänget samlat till invigning av av Endorfins nya lokaler.

En tidig dimmig morgon med Yoga på min favorit brygga. Snacka om en magisk känsla när man kör sin asana när solen bryter igenom dimman.

 

Mer bilder

 

 

Patrik “Blomman” Blom heter jag som ligger bakom den här sidan. Jobbar som frilansare inom fotografering och som webbmaster. Sållar dock bort väldigt mycket av mina uppdrag, lägger mer värde i att uppdraget ska vara givande och kul. Fotografering är något som ligger mig varmt om hjärtat, jag fastnade för den här hobbyn när jag var runt 10år gammal, det var då jag fick min första Instamatic kamera, fotade högt och lågt. Tog kurser i framkallning jag var fast i den här underbara hobbyn. Drömmen att äga en egen systemkamera och att få jobba som fotograf var född. Några år senare köpte jag min första systemkamera av modellen Chinon CM-4, plus en hel del objektiv. Fotoglädjen och känslan att äga en egen systemkamera kan jag inte beskriva i ord. Gick med i olika fotoklubbar där man blev inspirerade av många duktiga fotografer och besökte även en del olika utställningar och gick på bildvisningar. Men det kom en period i livet då kameran placerades på hyllan i rätt många år, fotografering rann lite ute i sanden, scannade en del bilder och labbade lite Photoshop under den perioden. Men runt millenniumskiftet börja det komma lite digitala kameror och jag fick tag i en Agfa Cl18 och mitt fotointresse vaknade till liv igen. Slet ut några små kompaktkameror under några år innan jag slog till på en Nikon D70 år 2004 och efter det tog fotografering tag på allvar, jag fastnade ordentligt i den här underbara hobbyn and the hobby is still going on:) Naturen ligger mig varmast om hjärtat att avbilda. För mig är det en lyx att få vara ute i skog och mark. Min favorit fotosäsong är under våren, när vinterdvalan släpper sitt grepp och naturen får liv och färg igen.