Efter höstens/vinterns bulkning och en aning slappare träning så tog jag tag i träningen i mitten av januari för att försöka nå återigen lite nya mål. För visst är det kul om man kan förbättra sina resultat från 2013:)

För att nå dom nya målen har jag gjort en del ändringar i mitt träningsschema, delvis för att inte kroppen ska vänja sig och för hitta mer motivation och träningsglädje.
Träningen har verkligen flutit på ordentligt under dom här veckorna. 2014 har rivstartat med ett antal nya PB i olika övningar framförallt när det gäller benen och när det gäller distanserna/frekvensen på löpningen har jag även där lyckats öka!
Jämfört siffrorna från senaste mätningen som jag gjorde för 6.5 månad sedan och resultatet är att jag har byggt på mig +4 kg i muskler 🙂

Jag skojar alltid mycket om beachformen, men känslan att ha en platt mage är väldigt trevlig och jag tycker det är skitkul att en gubbe i min ålder kan ha det:)

bild (12)
Årets första mätningen gjorde jag idag och kroppsfettet landade på 10.2% så jag ligger spot on på min första mätning när det gäller det resultatet!
Nästa mätning blir i början av maj då ska jag ner på 8.5% utan att tappa muskelmassa.

Får rätt ofta frågan om dieter, mitt vanliga svar precis som Paolo Roberto säger ät och rör på dig ditt egna val att vara en Barbapapa eller Stålman!

I kväll ska jag fira med något extra gott:)

#endorfin #resultat #minresaräknas #gymma  #abs #vågavägradieter 

 

 

 

Träffar: 7