Träning som en livsstil!

Blivit ett litet kort uppehåll med min blogg, blivit lite mer Twitter, Instagram och Google+ sista veckorna!

Träningsinspirationen håller i sig och har blivit rejält påfylld med träningsglädje sista tiden, mycket tack vare min fru, träningskompisarna och speciellt en av instruktören som alltid inspirerar och levererar så mycket träningsglädje! Stort tack till er, inga namn nämnda men ni vet vilka ni är!

pblom

 

V45 inledde jag Fas2 i min träning och det känns väldigt bra!

Alltid kul att man får så många frågor om kost, träning och det heta ämnet magrutor:)
Som alltid svarar jag det finns inga genvägar, utan träna och ät det du känner för så kommer resultaten med tiden och framförallt skit i allt som heter dieter utan ät riktig mat!

Saknar du inspiration i köket, ta då och spana in Paolo Robertos kokböcker dom kan jag varmt rekommendera!

Nu laddar vi för beach2014:)