Träning och motivation

Vissa veckor går lättare, som den här veckan gick över förväntan med träningen. Det blev t om med lite bonusträning :).

Fokuserad mycket på intervallträning och det är något jag behöver bli bättre på. Att ta sig i kragen och lämna bekvämlighetszoonen och köra på tills pulsen slår i taket och blodsmaken hittar fram och jag lyckades:) Planen är att under mars ska jag komma i gång med långdistanser igen, det är något jag har saknat under vintern och förhoppningsvis får jag med en kompis från gymmet på lite längre distanser.
Magrutorna följer årstiden, det som döljs i snö kommer fram i tö:) Kör fortfarande ingen deff/diet lite mer Cardio bara och det funkar för mig.

En av mina favo-övningar för magen.

abs
Håret mitt har varit rätt bångstyrigt, så det blev ett besök till min frisör på fredagkväll. Rejält snaggat på sidorna och uppklippt plus stora lockar blev jag övertalad till av min frisör, why not passa på medans man kan 🙂
IMG_3972
—-

Mello

Delfinal 1 av mello 2016 på lördagkväll, då passar det väldigt bra med chokladdoppade jordgubbar och bubbel, la dolce vita:) och en hel del annat småplock till.
IMG_5759

Söndag förmiddag roade jag mig på Hagabadet med en workshop med fokus på knä och höft!

Gillar att utveckla en ökad förståelse för hur kroppen är konstruerad det ger mig en större möjlighet att utöva yoga med rätt teknik. Med rätt teknik innebär en säkrare praktik med minskad skaderisk och ökad uppbyggnad är något man får tänka på lite mer när man har passerat medelåldern med några år.

Innehåll:
– Genomgång av skelett och leder som påverkar knä/höft.
– Praktisk – yogapositioner som påverkar knä/höft.
– Meditation/avslappning med guidning till stabilitet i tanken

Trevligt med helger som innehåller gemenskap, rörelse, mat och mm.
IMG_5783
Nu ska jag hoppa i badet och slappa lite innan jag sticker i väg på mitt ordnare söndags Yogapass.

Ha en underbar vecka nu;)